Haz

Okulumuz Din Kültürü öğretmeni Mustafa SERCANOĞLU'nun Arapça, Siyer, Kuran-ı Kerim ve Din Kültürü derslerinden oluşan bir deneme sınavı öğrencilerimize uygulandı, konu kazanımları derecesi ölçüldü, değerlendirilmesi yapılarak gerekli dönütler yapıldı. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz mescidinin içeri duvar kısımlarına Görsel Sanatlar Öğretmenimiz yardımıyla Allah ve Peygamber lafızları ve Kabe resmi çizildi. Kitaplık düzenlemesi yapıldı, temizliği yapılıp düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen törenle kutlandı.Programin hazırlanmasında baştan sonra emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere ,bugünün küçükleri yarının beyefendi ve hanımefendilerine çok teşekkür ederiz... Coskunuz her daim bayramlar gibi şen olsun, neşe dolsun

Bayramınız kutlu olsun çocuklar

Nis

Kuean-ı Kerimin ana konularına ve muhtevasına yönelik öğrencilerimize Din Kültürü öğretmenimiz Mustafa SERCANOĞLU tarafından seminer düzenlendi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çocuklarımızın teneffülerde, öğle arasında ya da boş vakitlerinde rahatlık kitap okumaları için okulun uygun bir köşesinde okuma köşesi oluşturuldu. Küçük ve rahat oturaklardan kitaplık bölümü oluşturularak öğrencilerin rahatlıkla okuyabileceği bir ortam oluşturuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayatları boyunca başarılar diliyoruz.

Mrt

Eğitim-öğretim hayatında yıllarca emek vermiş, sayısız mezun vermiş ve öğrenci yetiştirmiş  bir öğretmenimiz ile öğrencilerimizi buluşturmak adına ömrünü insan yetiştirmek ile geçirmiş okul müdürü Eşref GÖKDEMİR hocamız ile öğrencilerimizi bir araya getirdik. Sayın müdürümüz öğrencilerle sohbet ederek tecrübelerinden damlalar paylaştılar ve kendi mezunlarından okulumuzda öğretmenlik yapan Din Kültürü öğretmenimiz Mustafa SERCANOĞLU ile bir araya gelerek renkli görüntüler ortaya çıktı. Sayın müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimizin günlük İngilizce sözlerinin veya cümlelerini öğrenmeleri adına İngilizce öğretmenimiz Büşra KARGÖREN öncülüğünde merdiven basamaklarına sıkça kullanılan İngilizce söz veya cümleleri etiketleri yapıştırıldı. Emeği geçen değerli öğretmenimiz Büşra KARGÖREN hocamıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Mardin geneli yapılan küçükler bocce yarışmalarında Günlüce İmam hatip ortaokulumuz küçük erkeklerde ve kızlarda Mardin şampiyonu oldu. Adıyaman' ilinde yapılacak bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek

Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Ali Kaplan'a teşekkür ederiz

Ock

Yönetici ve öğretmenlerimize yöneşik olarak okul müdürümüz Abidin AYDOĞAN tarafından 4006 Tubitak Projeleri hakkında bir seminer verilerek önümüzdeki yıl ve yıllar için projelerin yapılabilirliği konuşuldu.

Ock

Okulumuz Türkçe öğretmenelri rehberliğinde 7.sınıf öğrencilerimizle Okuyan 7'ler projesi hayata geçirildi. Bu proje çerçevesinde öğrencilerimiz 3'erli ve 4'erli şekilde okuma rupları oluşturuldu. Öğrenciler okudukları kitapları birbirlerine tanıtma, birbirinden daha çok kitap okuma, okudukları kitap üzerinden tartışmaları ve okuduğunu anlamayı geliştirerek akademik başarıyı da artırma gibi etkinlikler ve kaznımlar sağladılar.

Ock

Okul müdürümüz Abidin AYDOĞAN başkanlığında her branştan bir öğretmenin olduğu bir akademik takip komisyonu kuruldu ve toplantı yapıldı. Toplantı ile birlikte öğrencilerin başarısını artırmak için yapılabilecekler tartışıldı, belirlendi ve bazı kararlar alındı. Bu toplantı ile birlikte her ay okul geneli deneme sınavlarının yapılması, deneme analizleirnin öğrecilerle yapılması, okuldaki fotokopinin aktif kullanılarak derlerde ve dykda çokça test kullanılması, öğrenci ve velilerle birebir görüşmeler gibi bir dizi kararlar alındı.

Ock

Okulumuz Din Kültürü öğretmeni Mustafa SERCANOĞLU rehberliğinde,  2021 Yılının UNESCO tarafından Ahi Evran, Hacı Bektaş-ı Veli ve Yunus Emre yılı olarak kabul edilmesi nedeniyle öğrencilere bu üç gönül insanının inanç, ahlak, hoşgörü, sevgi, saygı ve barış öğretileri üzerinden anma etkinliği düzenlendi. Bu etkinlik çerçevesinde tören yapıldı, şiirler, özlü sözler ve hayatlarından kıssalar paylaşıldı. Okul panosu bu üç gönül insanıyla süslendi.

Günlücenin şampiyonları

Okulumuzda 6.sini düzenlediğimiz kızlar ve erkekler futbol turnuvasi 8 kız takımı ve 8 erkek takimi toplamda 16 takım sahada kıyasıya mücadele etti. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada küçük erkekler ve kızlar kategorisinde

6-B sinifi

Yıldız kızlar ve erkekler kategorisinde  ise

8 - B sinifi

şampiyon oldu. Şampiyon olan takımlara madalyaları törenle verildi. Futbol turnuvasının yapılmasinda emeği geçen Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz "ALİ KAPLAN" a teşekkür ederiz.

Kas

Günlüce gönlunce eglenmeye devam ediyor.Atletizm yarısı sonrası dereceye giren öğrencilerimiz, 27 Kasımda Van ilinde yapılacak Bölgesel atletizm seçmelerinde Mardin ilimizi temsil edecekler. Başarılarından dolayı öğretmenimiz Ali Kaplan'ın tebrik eder, öğrencilerimizle daha güzel başarılara imza atmayı...

Kas

Sportif etkinlikler kapsamında okulumuzda 5.ve6. sınıflarımızdan oluşan bir erkek futbol takımı ve 7.ve 8.sınıf öğrencilerimizden oluşan bir erkek futbol takımı kuruldu. Komşu okulumuz Akyazı Ortaokulu erkek futbol takımlarıyla halı sahada uygun bir günde gerekli hijyen ve mesafe kurallarına uyularak futbol müsabakaları yapıldı. emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.