Ock

Okul futsal takımını gazze  ve filistinli çocuklar için farkındalık oluşturmak için Mehmet Akif İnan ortaokulu ile yaptığı maçı 9-6 kazandı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Mehmet Akif’i Anma ve Anlama etkinlikleri kapsamında hazırladığımız pano ve ders içi etkinlikleri için çalışma yapan öğretmenimiz ORHAN ADANIR a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Gereksiz harcanan enerji ,kaybedilen emektir.3-7 Ocak enerji tasarruf haftası dolayısıyla çalışmalarından dolayı ESRA URTEKİN hocamıza teşekkür edriz.

Mrt

Mardin geneli yapılan 2022-2023 okul sporları yıldız kız - erkek bocce yarismasinda dereceye giren okulumuz öğrencilerini ve Öğretmenimiz Ali Kaplan'ı tebrik ederiz

Mrt

Deprem tatbikatı yapıldı

Ekm

Her 29 Ekim, senin ve eserinin büyüklüğünü görüyoruz bir kez daha. Her 29 Ekim senin silinmez izin, kalbimizde taşıdığımız değişmez resmin. Cumhuriyetin 99'uncu yaşında...

Törenin ,hazırlanmasinda ve kutlanmasinda emeği geçen Mustafa Polat ve Ali Kaplan öğretmenlerimize ve de öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ekm

Deneme sınavı

Okul geneli 5.-6-7.ve 8.siniflarda deneme sınavı yapıldı

Haz

Okulumuzun 6.sınıf öğrencileri arasında münazara etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz bu etkinlikle tartışma adabını, empati kurmayı, farklı açılarla düşünmeyi öğrendiler. Emeği geçen Türkçe öğretmenlerimiz Şeyhmus ATAŞ ve Hamdullah KURT hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimiz Köy içinde sevilen ve sayılan imam İbrahim Halil Hoca ile bir araya geldiler. İmam efendiçocuklarımıza hayat tecrübelerinden bahsettiler, müslüman gençliğin neden çalışmalarının ve başarılı olmalarının geretiği üzerinde sohbet ettiler. Çocuklarımız kendilerinden çok faydalandılar, keyifli bir sohbet geçirdiler.